Noćni život

:):D:o;):(:Po:):aneurizma::angel::bye::cool::cut::lol::lukavi::nezna::roll::wow::yes::^^::2c::abd::alexis::angelbad::aparatic::arap::assimilate:
:astral::athe::auto::avion::baby::backstab::bagonhead::balerina::barfy::bear::bedfuck::beer::beljise::bicikl::biggrin::bih::bite::bless::blindfold:
oblivion
oblivion
u Noćni život

Proces #2: House of Flamingo

1.04.2018.
  Klub Kotač, Pula

Klub KOTAČ
DC Rojc - Pula

Nedjelja 01.04.2018. u 21h
ulaz - slobodan!

FB event: bit.ly/2IHdOLg
***************************************************************************

Predstavljamo Vam drugo izdanje programa Proces posvećenog osvješćivanju društva te njegovom senzibiliziranju s LGBTIQ zajednicom. Zašto Proces? Zato što smo svjesni da je u pitanju dugotrajan proces pogotovo na ovim našim prostorima. Pravo na drugačiji odabir i na drugačije poglede na svijet pravo je svakog građanina ovoga svijeta. Pridružite nam se 1. travnja u Kotaču kako bi zajedno rušili barijere i gradili prostor slobode.

Drugi Proces održat će se na sam dan Uskrsa, simbola transformacije, ponovnog rođenja i vraćanja u život. Kao što je travka sjeme nekoć bila tako je i zec iz jaja izašao. Sad i mi probimo svoje ljuske opnu i do Kotača doskočimo kako bi posvjedočili transformaciji naših Tranđela. Ne posipajte se pepelom. Izađite iz ormara, uđite u Rojc!

Po prvi puta u Puli s pornosom Vam predstavljamo:
?? House Of Flamingo ??

House of Flamingo je queer umjetnički kolektiv koji od sredine 2013. godine aktivno djeluje na zagrebačkoj nezavisnoj kulturnoj i queer sceni. Primarna je misija kolektiva stvoriti, osnažiti i proširiti drag kulturu i queer izvedbenu scenu u Zagrebu, ali i šire u čitavoj regiji. Svojim djelovanjem želimo vratiti queer kulturu u prostor zajednice s ciljem daljnje emancipacije i osnaživanja unutar društva u kojem su slobode rodnih te seksualnih identiteta i praksi na sve većem udaru.

S obzirom na jačanje desničarskih i nacionalističkih tendencija u društvu, ali i sve manji fokus LGBTIQ aktivizma na samu zajednicu van legislativnih društvenih promjena i životnih uređenja, na regionalnoj sceni postoji potreba za prostorom slobode, tolerancije, međusobnog uvažavanja i kreativnosti u kojem participiraju umjetnici i publika. U gradu Zagrebu, a još manje u ostatku države, queer je kulturni sadržaj prisutan svega u tragovima na nekolicini većih festivala, više ili manje ekskluzivnog karaktera, dok se stvarnim potrebama većeg dijela zajednice za kvalitetnim kulturnim sadržajem malo tko bavi.

House of Flamingo nastao je kao produkt želje da se Zagreb pozicionira kao svojevrsni lider u ovom dijelu Europe po pitanju razvoja drag scene; međutim ništa od toga ne bi bilo moguće bez niza drag performerica, umjetnica, drag entuzijasta i drugih suradnika i suradnica koje su nam se kroz godine priključile i svojim radom i talentom od Housea učinile ono što je on danas. House je likvidan kreativan prostor, a u njemu aktivno trenutno djeluju performerice – Spazam Orgazam, Roxanne, Colinda Evangelista i Entity poznatije pod akronimom S.R.C.E.

U posljednjih nekoliko godina HoF je gostovao u gotovo svakom glavnom gradu u regiji (Ljubljana, Beograd, Sarajevo, Podgorica) te u Splitu, Poreču, Rijeci, Opatiji... U petu godinu djelovanja ušli su turnejom po Velikoj Britaniji krajem 2017. gostovanjem u Londonu i Manchesteru. Najpoznatiji projekti kolektiva su godišnji festival "DRAGram" i valentinovski show "S.R.C.E"; a osim uživo aktivno djeluje i online putem svog YouTube kanala.

Facebook: bit.ly/2eoMGCB
Instagram: bit.ly/1PyKi62
YouTube: bit.ly/1INMVSU

Proces je namijenjen posjetiteljima svih seksualnih orijentacija, nacionalnosti, spolova i rodova, vjeroispovijesti, boje kože... onima koji su željni izlaska iz rutine i koji su cijepljeni od predrasuda. Podržite različitost, ravnopravnost i uključivost, ljubav. Budite svoji, slobodni i izrazite se kako želite. Prihvatite sebe i druge. Zajedno rušimo predrasude i slavimo različitosti koje nas čine onima koji jesmo.

***************************************************************************
www.pozitivanritam.hr
www.seasplash-festival.com

Proces #2: House of Flamingo

Za cijeli članak i komentare trebaš se prijaviti. Nemaš račun? Registriraj se.