Noćni život

:):D:o;):(:Po:):aneurizma::angel::bye::cool::cut::lol::lukavi::nezna::roll::wow::yes::^^::2c::abd::alexis::angelbad::aparatic::arap::assimilate:
:astral::athe::auto::avion::baby::backstab::bagonhead::balerina::barfy::bear::bedfuck::beer::beljise::bicikl::biggrin::bih::bite::bless::blindfold:
egoistek
egoistek
u Noćni život

RPDR Balkan: RuPaul's Drag Race S10 - Zagreb Viewing Party

Hallelou squirlfriends,

Svakog petka u 19:00* se okupljamo u Pločniku i zajedno *gaggamo*, cause HENYYY we are about to start.

Nezadovoljni okrunjenom kraljicom sezone ALL STARS 3 ili ne, show must go on, i to za neke uz najveću i najuzbudljiviju sezonu do sada. Guest Judge XTINA? YES HENNY! Vjerujem da i ti čim otvoriš oči petkom ujutro, pališ laptop i kopaš po Internet tražilici ne bi li svjedočio/la tko je bacio kakav *shade*, je li knjžnica otvorena i tko je ovaj tjedan lipsyncao za ostanak.

Ermmm DA, više to ne moraš raditi solo.

Krajnji cilj je okupiti obožavatelje/ice emisije, osnažiti zajednicu i zabaviti se. Program je fleksibilan, od tjedna do tjedna, sve imamo u vidu, ali s vremenom ćemo vidjeti. Za svih će biti mjesta, jer strepimo ravnopravnosti. Od baby Drag queens koje traže svoje prvo svijetlo na pozornici, do gender bender organiziranih after zabavi, itd.

Sve kritike, pohvale, ideje, suradnje ćemo rado prihvatiti.

Možete me kontaktirati ovdje ili na Instagramu
instagram.com/egoistek
instagram.com/RPDRBalkan

YOU BETTA CUMM! ULAZ JE BESPLATAN

* Vrijeme i lokacija su podložni promjeni.

RPDR Balkan: RuPaul's Drag Race S10 - Zagreb Viewing Party

Za cijeli članak i komentare trebaš se prijaviti. Nemaš račun? Registriraj se.