Lounge

:):D:o;):(:Po:):aneurizma::angel::bye::cool::cut::lol::lukavi::nezna::roll::wow::yes::^^::2c::abd::alexis::angelbad::aparatic::arap::assimilate:
:astral::athe::auto::avion::baby::backstab::bagonhead::balerina::barfy::bear::bedfuck::beer::beljise::bicikl::biggrin::bih::bite::bless::blindfold:
Ryu
Ryu
u Lounge

Pridruži se grupama podrške Duginih obitelji - za LGBTIQ* roditelje i one koji to žele postati!

Dugine obitelji organiziraju još jednu grupu podrške za LGBTIQ* roditelje i one koji to žele postati!

O roditeljstvu je napisano mnogo, no do najboljih informacija, savjeta i ideja najčešće dolazimo u kontaktu s drugima u sličnim obiteljskim okolnostima. Pogotovo kada se radi o netipičnim obiteljima, razgovor s drugima u sličnim obiteljima može biti vrlo koristan i ohrabrujući. Uočivši potrebu da se LGBTIQ roditelji nađu u isto vrijeme na istom mjestu, kako bi podijelili svoja iskustva, nedoumice, brige i interese te kako bi se upoznali te družili, organiziramo još jedan, četvrti po redu ciklus „Grupe podrške za LGBTIQ roditelje“.

Ciklus Grupa podrške zamišljen je kao niz od 10 susreta. Broj članova je ograničen na minimalno 8, a maksimalno 15 osoba. Osobe koje su pohađale neku od prijašnjih grupa podrške su dobrodošle prijaviti se ponovno ukoliko imaju želju i potrebu. Dobrodošli su parovi, ali i pojedinci/ke.

Budući da smo u potpunosti svjesni užurbanog tempa života mladih roditelja u urbanoj jungli, ritam grupa (jednom tjedno, dvaput tjedno), njihov početak, trajanje i termin dogovorit ćemo na prvom, inicijalnom sastanku na koji su dobrodošle sve zainteresirane osobe za sudjelovanje u Grupama podrške. Na istom sastanku možete postaviti sva pitanja i nedoumice vezane uz grupe te čuti više o logistici i procesu grupa podrške.

Za inicijalni sastanak koji će se održati 14.3.2018. (srijeda) u 18h u prostoru udruge RODA možete se prijaviti do 6.3.2018. na e-mail: pmatea@gmail.com!