Noćni život

:):D:o;):(:Po:):aneurizma::angel::bye::cool::cut::lol::lukavi::nezna::roll::wow::yes::^^::2c::abd::alexis::angelbad::aparatic::arap::assimilate:
:astral::athe::auto::avion::baby::backstab::bagonhead::balerina::barfy::bear::bedfuck::beer::beljise::bicikl::biggrin::bih::bite::bless::blindfold:
oblivion
oblivion
u Noćni život

G:KOLEKTIV ROAR PARTY / 03.03. / KLUB

3.03.2018.
  Klub. (Pavla Hatza 16, Zagreb)

Pažnja, pažnja! Ovo je poziv za sve party animals!

Da, da - najava još jednog G:KOLEKTIVA. Počela je veljača, a s njom i mačja derača. Ipak ćemo pričekati malo toplije vrijeme kako biste mogli izvući iz ormara svoje odjevne kombinacije s tigrastim, leopard ili zebra uzorkom ili možda ponekom boom ili perjanicom, neko (umjetno, naravno) krzno i zabaviti se na našem ROAR partyju koji će biti 03.03. (mhm, u subotu, ne u petak kao svi dosadašnji) u Klub.u (Pavla Hatza 16), s početkom u 23 sata i upadom od 25 kn. Ulaz je samo za punoljetne (18+).

Za glazbu su zadužene naše neobuzdane resident DJ-ice Miss Iconic i Disco Helga.

Zašto tematski Roar party? Jer se na taj dan obilježava Svjetski dan divljih životinja. Ako si oduvijek htio/la biti leopardica Shania Twain u spotu “That don’t impress me much”, "Opasna žena" Ariana Grande sa zečjim ušima ili rikati kao Katy Perry, sad ti je jedinstvena prilika. :lol:

I zato nemoj biti jazavac i izvoditi bijesne gliste nego se dođi zabaviti!
Go wild!
__________________

⌾ piće dobrodošlice (do isteka zaliha)
⌾ 2 floora (komercijala & trash)
⌾ dress code: animal print, feathers, bunny ears, (fake) fur…
⌾ start @ 23:00h
⌾ ulaz 18+

Party su za vas organizirali: @digital.ghost @oblivion @rhynn @saint @zeus

Fotke s prošlog partyja pogledajte ovdje: bit.ly/2BwOZkl

__________________

[u]NAGRADNJAČA[/u]: posjeti Iskorakov facebook page i klikni na "Share" objave za party te ju podijeli na svom zidu. 26.02. ćemo slučajnim odabirom odabrati 4 sretna dobitnika/ce koji će osvojiti po 2 upada na party.
(traje do 26.02. u 12:00 sati)

__________________

Dragi naši, pošto je danas World wildlife day i samim time naš party je u znaku toga. Htjeli bismo vas obavijestiti da će večeras na našem partyu na samom ulazu biti i malena kutijica u koju će se prikupljati donacije za možda ne divlje, ali definitivno za životinjice koje trebaju našu pomoć svaki dan.

Riječ je o mališanima iz Azila Prijatelji Čakovec. U suradnji sa Cherry/Juta barom koji od samog početka svog rada prikuplja donacije za životinjice kojima treba svaka pomoć potrebna odlučili smo i mi barem malo pridonijeti toj akciji. Možda ovime nećemo pomoći divljini, ali svakako i najmanja pomoć je dobrodošla u životinjskom svijetu.

Da ne duljimo više slatkorječivošću, tko god može i želi neka slobodno ubaci pa makar i kunu, vjerujte životinjicama iz azila dobro će doći s obzirom u kakvom se stanju nalaze i koliko im pomoći treba.
Sve informacije o azilu možete naći na njihovom Facebook pageu Azil Prijatelji Čakovec.

Eto nadamo se da na današnji dan možemo bar malo razmisliti i osvijestiti se o životinjskom svijetu i divljini oko nas koju često uzimamo zdravo za gotovo i ponašamo se kao da pripada samo nama. Zato predlažemo da se večeras dobro zabavimo i proslavimo današnji dan divljine u čast svim živim bićima oko nas i naravno barem malom donacijom usrećimo životinjice kojima je naša pomoć potrebna.

G:KOLEKTIV ROAR PARTY / 03.03. / KLUB

Za cijeli članak i komentare trebaš se prijaviti. Nemaš račun? Registriraj se.