Noćni život

:):D:o;):(:Po:):aneurizma::angel::bye::cool::cut::lol::lukavi::nezna::roll::wow::yes::^^::2c::abd::alexis::angelbad::aparatic::arap::assimilate:
:astral::athe::auto::avion::baby::backstab::bagonhead::balerina::barfy::bear::bedfuck::beer::beljise::bicikl::biggrin::bih::bite::bless::blindfold:
oblivion
oblivion
u Noćni život

S.R.C.E. 2

14.02.2018.
  Močvara, Trnjanski nasip bb

FB event: www.facebook.com/events/986721474825261/

House Of Flamingo i ove godine nastavlja s praksom obilježavanja popularnih izmišljenih blagdana! Prije svega nekoliko tjedana slavili smo Božić (i to što je Mariah opet mršava!) a 14.2. očekujemo vas na novom izdanju showa S.R.C.E. - naše anti-valentinovske večeri za vas, vašu djevojku, njenog bivšeg, onog kojeg ćete tu večer povesti doma i... psa koji s vama spava u krevetu (sorry Željka). Ukratko, show program koji će staviti osmijeh na lica i zagrijati dušu najhladnijeg mizantropa.

Kao i lani, čitav je program sastavljen od dueta HoF rezidentica koje slijeću sa cumulonimbusa ravno vama u zagrljaj. Spazam Orgazam, Roxanne, Colinda Evangelista i Entity; uz domaćine Flufenstanzu i Sorela, prevest će vas preko valova pop kulture uspješnije od Titanika uz audio-vizualni spektakl koji varira od balkanskih uspješnica i flopova do ljubavnih raskola koji nastaju prilikom osmišljavanja naših točaka... Jedan će segment showa i ovaj put uključivati live pjevanje, stoga se pripremite na ovacije kojima možete (morate) nadglasati HoF tranđele. Kao poslastica poslije samog show programa, rasplesat ćemo vas uz DJ set kojeg premijerno spremaju... morat ćete pratiti objave na eventu kako biste doznali ;)

S.R.C.E. #2 pokazat će vam kako je biti solo, monogaman ili razvratan sasvim ok, a sve to možete unutar jedne večeri redom koji god želite.

Ulaznice potražite u Octopus piercing studio (Gundulićeva 31) koje u pretprodaji (do 13.2. navečer) iznose 30 kuna, a na dan događaja 50 kuna.

Volimo što nas volite, a vjerujte nam da mi jednakom mjerom volimo i vas natrag. Zato uz kupljene ulaznice na pretprodajnoj lokaciji potražite i HoF razglednice na poklon. ♥

VRATA: 20:00
SHOW START: 21:00
@ MOČVARA