Noćni život

:):D:o;):(:Po:):aneurizma::angel::bye::cool::cut::lol::lukavi::nezna::roll::wow::yes::^^::2c::abd::alexis::angelbad::aparatic::arap::assimilate:
:astral::athe::auto::avion::baby::backstab::bagonhead::balerina::barfy::bear::bedfuck::beer::beljise::bicikl::biggrin::bih::bite::bless::blindfold:
bobloblaw
bobloblaw
u Noćni život

PROCES - Klub KOTAČ - Pula

14.02.2018.
  Klub KOTAČ - DC Rojc

Klub KOTAČ
DC Rojc - Pula

srijeda, 14.02.2018. u 20h
(nakon 23h ulaz je s bočne strane zgrade ispod Monte Zara)

Kotač pokreće novi program pod nazivom Proces. Njegovo prvo izdanje biti će glazbeno-zabavna večer posvećena osvješćivanju društva te njegovom senzibiliziranju s LGBT zajednicom. Zašto Proces? Zato što smo svjesni da je u pitanju dugotrajan proces pogotovo na ovim našim prostorima. Pravo na drugačiji odabir i na drugačije poglede na svijet pravo je svakog građanina ovoga svijeta. Pridružite nam se te večeri u Kotaču kako bi zajedno rušili barijere.

🏳‍🌈 Podržite različitost, ravnopravnost i uključivost, ljubav. Budite svoji, slobodni i izrazite se kako želite. Prihvatite sebe i druge. Zajedno rušimo predrasude i slavimo različitosti koje nas čine onima koji jesmo.

🏳‍🌈 Proces je namijenjen posjetiteljima svih seksualnih orijentacija, nacionalnosti, spolova i rodova, vjeroispovijesti, boje kože.. onima koji su željni izlaska iz rutine i koji su cijepljeni od predrasuda. U sigurnom prostoru kluba Kotač uz disco, dance i funk glazbu uz koju je rasla queer filozofija nepristajanja na slijepo slijeđenje društvenih normi i tradicija te na njihovo propitkivanje.

Kanaliziraj unutarnju divu ili disco kralja; dresscode: šljokice, šareno, androgino! 🤩

DJ's:
DJ Pez
M.G.K.
Bebetto

*******************************
www.facebook.com/events/553730668329760/
seasplash-festival.com/hr/

PROCES - Klub KOTAČ - Pula

Za cijeli članak i komentare trebaš se prijaviti. Nemaš račun? Registriraj se.