Ekipa

:):D:o;):(:Po:):aneurizma::angel::bye::cool::cut::lol::lukavi::nezna::roll::wow::yes::^^::2c::abd::alexis::angelbad::aparatic::arap::assimilate:
:astral::athe::auto::avion::baby::backstab::bagonhead::balerina::barfy::bear::bedfuck::beer::beljise::bicikl::biggrin::bih::bite::bless::blindfold:
oblivion
oblivion
u Ekipa

Valentinovski Telegram

Prenosim poziv za sudjelovanje u članku u Telegramu povodom Valentinova:

[quote]"Poštovani,

na našem portalu www.telegram.hr pripremamo tekst povodom Valentinova pa smo se dosjetili da bismo mogli potražiti Vašu pomoć.

Naime, voljeli bismo skupiti nekoliko parova koji imaju neku zanimljivu priču ili anegdotu. To može biti bračni par ili par u dužoj vezi. Bitno je samo da imaju neku dobru priču, recimo, kako su se upoznali ili nešto po čemu su zanimljivi.

Napravili bismo kratki intervju s njima i fotografirali ih, stoga bi uvjeti trebali biti da su parovi iz Zagreba te da pristaju na fotografiranje za članak.

Primjer: jedan par umirovljenika je ispričao kako su se zeznuli sa svadbom koja ih je ispala nekoliko puta skuplje od očekivanog pa su ju morali otplaćivati još dosta godina, ali su to ispričali na zanimljiv i duhovit način. Fotografirani su zagrljeni. Tako da bi i ovo bilo kratko, toplo i slatko.

Lijep pozdrav,
Andrea Božić"[/quote]

Zainteresirani parovi se mogu javiti na mail: andrea.bozic@telegram.hr

Valentinovski Telegram

Za cijeli članak i komentare trebaš se prijaviti. Nemaš račun? Registriraj se.