Lounge

:):D:o;):(:Po:):aneurizma::angel::bye::cool::cut::lol::lukavi::nezna::roll::wow::yes::^^::2c::abd::alexis::angelbad::aparatic::arap::assimilate:
:astral::athe::auto::avion::baby::backstab::bagonhead::balerina::barfy::bear::bedfuck::beer::beljise::bicikl::biggrin::bih::bite::bless::blindfold:
oblivion
oblivion
u Lounge

Ispuni me! [upitnik]

Uključi se u najveće istraživanje namijenjeno gej i biseksualnim muškarcima (EMIS: Europsko Internet istraživanje za muškarce koji imaju seksualne odnose s muškarcima).
Istraživanje je o seksu, zdravlju i ljubavnim odnosima. Provodi ga grupa istraživača i LGBT organizacija iz 45 zemalja. Možda ćeš sudjelovanjem naučiti nešto novo, a informacije koje nam pružiš pomoći će oblikovanju zdravstvenih programa koji bolje ispunjavaju potrebe zajednice. Visoka stopa odaziva će nam također pomoći kako bismo pokazali vladama pojedinih zemalja da su HIV i seksualno zdravlje još uvijek jako bitne teme.

[u]Molimo te za sudjelovanje ako si[/u]:
[list]muškarac koji ima seksualne odnose s muškarcima
muškarac kojeg seksualno privlače muškarci
muškarac koji misli da bi u budućnosti mogao imati seksualni odnos s muškarcem.
[/list]

Riječ je o ponavljanju istraživanja iz 2010. kada su prikupljeni odgovori od preko 180.000 muškaraca. Upitnik je anoniman, siguran i ispunjavanje traje relativno kratko (oko 15 minuta) te ga možeš ispuniti do 31. siječnja.

Klikni za upitnik ovdje.

Ispuni me! [upitnik]

Za cijeli članak i komentare trebaš se prijaviti. Nemaš račun? Registriraj se.