Coming out

:):D:o;):(:Po:):aneurizma::angel::bye::cool::cut::lol::lukavi::nezna::roll::wow::yes::^^::2c::abd::alexis::angelbad::aparatic::arap::assimilate:
:astral::athe::auto::avion::baby::backstab::bagonhead::balerina::barfy::bear::bedfuck::beer::beljise::bicikl::biggrin::bih::bite::bless::blindfold:
Adri
Adri
u Coming out

Živa biblioteka

Drage naše, dragi naši i svi_e ostali_e,

Pridružite nam se na drugom izdanju „Žive knjižnice“ u organizaciji Zagreb Pride-a, povodom Dana ljudskih prava, koje će se održavati 08.12.2017. s početkom u 17:00 sati i krajem u 19:00 sati u Konferencijskoj dvorani FFZG-a.
„Živa knjižnica“ je događaj kojim se pokušavaju razbiti predrasude prema drugima i drugačijima unutar društva i zajednice. Naše „knjige“ su osobe iz marginaliziranih skupina koje su hrabro odlučile podijeliti svoje priče, ulazeći u osobni dijalog i odgovarajući na pitanja „čitatelja/ica“.
Neke od „knjiga“ koje će se moći pronaći su : trans dečko, trans cura, LGBT+ srednjoškolstvo, višeljublje, rodno varijantna osoba, LGB+ roditeljstvo….
Pozivamo te da nam se pridružiš u dobroj atmosferi sa željom za razbijanje stereotipa, širenjem vidika i prelaženjem preko društvenih prepreka koje nam se svakodnevno nameću.

Vidimo se! :)

Link na FB event : www.facebook.com/events/151911145439780/?active_tab=about

Živa biblioteka

Za cijeli članak i komentare trebaš se prijaviti. Nemaš račun? Registriraj se.