Ekipa

:):D:o;):(:Po:):aneurizma::angel::bye::cool::cut::lol::lukavi::nezna::roll::wow::yes::^^::2c::abd::alexis::angelbad::aparatic::arap::assimilate:
:astral::athe::auto::avion::baby::backstab::bagonhead::balerina::barfy::bear::bedfuck::beer::beljise::bicikl::biggrin::bih::bite::bless::blindfold:
mjeseceva.ratnica
mjeseceva.ratnica
u Ekipa

Zbeletron + Cherry/Juta Djevojačka

1.12.2017.
  Cherry/Juta Bar

Cherry/Juta Bar
1.12.
17-00:00

Stigli su hladniji dani, a s njima i želja da se polako skučimo. Vjeruje li Zbeletron u instituciju braka? Istospolnog zasigurno! Kako je mala šansa da će se ijedna od Zbeletronki uskoro oženiti, jedini način da to uspijemo je ako grupno uletimo u brak!
Nakon 8 godina besciljnog lutanja po opskurnim partyjima, došlo je vrijeme da Zbeletron učini ženu od sebe! Nevjestu, štoviše!
★·.·´¯`·.·★·.·´¯`·.· ★·.·´¯`·.·★
Na prošlom se partyju Zbeletron preko ušiju zaljubila u Cherry/Juta bar i ovog je puta odlučila ozakoniti svoju ljubav. Stoga vas pozivamo da nam se pridružite na zajedničkoj Djevojačkoj večeri na kojoj ćete imati veće šanse i same upoznati potencijalnu suprugu! Cure iz Cherry/Juta bara pripremaju vam akcijske cijene pojedinih alkoholnih pića, a da nijedno grlo ne bi ostalo suho, ponovno će vas dočekati s rakijom dobrodošlice! Poklone ne trebate donositi, kako u slučaju eventualnog raspada braka ne bi morale dodatno komplicirati stvari podjelom zajednički stečene imovine! ♥ 🌝

+Speedating u 19h <3

Zbeletron + Cherry/Juta Djevojačka

Za cijeli članak i komentare trebaš se prijaviti. Nemaš račun? Registriraj se.