Zdravlje

:):D:o;):(:Po:):aneurizma::angel::bye::cool::cut::lol::lukavi::nezna::roll::wow::yes::^^::2c::abd::alexis::angelbad::aparatic::arap::assimilate:
:astral::athe::auto::avion::baby::backstab::bagonhead::balerina::barfy::bear::bedfuck::beer::beljise::bicikl::biggrin::bih::bite::bless::blindfold:
oblivion
oblivion
u Zdravlje

Koliko znaš o HIV-u i sifilisu: Facebook LIVE razgovor #tjedantestiranja

17.11.2017.
  Iskorak, Petrinjska 27 / Facebook LIVE

Počinje još jedan [color=blue]Europski tjedan testiranja[/color]!

Pridruži nam se u [color=green]petak 17.11. u 19 sati[/color] na razgovoru uživo i sudjeluj u nagradnom kvizu o HIV-u i sifilisu na Facebook LIVE. Prenosimo uživo iz Iskoraka u Petrinjskoj 27, Zagreb. Link za online praćenje objavit ćemo ovdje.

Znaš li kada test neće otkriti HIV i sifilis iako je osoba inficirana? Koliko se ljudi godišnje inficira HIV-om i sifilisom? Kako se liječe infekcija HIV-om i sifilis? Kako je živjeti s HIV-om? Što znaš o lijekovima koji se koriste za prevenciju HIV infekcije? Što znaš o načinima zaštite od spolno prenosivih bolesti, uključujući HIV infekciju?
Saznaj odgovore na ova pitanja tijekom razgovora uživo, a putem Facebook LIVE komentara možeš poslati i svoja pitanja.

S nama će biti Renato Samardžić, YouTuber koji će razgovarati s koordinatorom Europskog tjedna testiranja [color=green]Zoranom Dominkovićem[/color]; [color=green]Brankom[/color] koji živi s HIV-om 30 godina; voditeljem Referentnog centra za dijagnostiku i liječenje infekcije HIV-om u Klinici za infektivne bolesti "Dr. Fran Mihaljević", prof. [color=green]Josipom Begovcem[/color] i voditeljicom odjela za Promicanje odgovornog spolnog ponašanja iz Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, dr. [color=green]Tatjanom Nemeth Blažić[/color].

Misliš li da znaš dovoljno o HIV-u i sifilisu? Provjeri svoje znanje u [color=green]nagradnom kvizu[/color] koji će biti otvoren tijekom razgovora uživo. Tko najbrže točno odgovori na sva pitanja osvojit će seksi majicu Europskog tjedna testiranja te količinu kondoma i lubrikanata za cijelu godinu zabave! Broj ćemo dogovoriti s pobjednikom.

GDJE I KADA SE TESTIRATI ZA VRIJEME TJEDNA TESTIRANJA?
Kao i svake godine tijekom Europskog tjedna testiranja možeš se besplatno i brzo testirati na HIV i sifilis, dobiti rezultat u 60 sekundi, kondome, lubrikante i savjete naših super doktora i doktorica. Ove godine možeš i provjeriti svoje znanje. Na lokacijama u Splitu, Rijeci, Osijeku i Zagrebu će ti naši volonteri dati test znanja koji možeš ispuniti, vidjeti koliko znaš i naučiti nešto novo.

LOKACIJE I VRIJEME TESTIRANJA
Idući tjedan svaki dan od ponedjeljka do petka (20.11. – 24.11.):
[list][color=blue]ZAGREB – ISKORAK[/color], Petrinjska 27 - [color=green]16:30-19:30[/color]
[color=blue]OSIJEK – Studentska udruga EMSA[/color], Franje Kuhača 29 - [color=green]17:00-19:00[/color]
[color=blue]RIJEKA – LORI[/color], Janeza Trdine 7/4 - [color=green]17:00-19:00[/color]
[color=blue]SPLIT – LGBT centar Split[/color], Ulica kralja Tomislava 8/1 - [color=green]17:30-19:30[/color][/list]

U Zagrebu se možeš testirati i u petak 17.11. prije tribine (od 16:30 do 19:00 sati).

Koliko znaš o HIV-u i sifilisu: Facebook LIVE razgovor #tjedantestiranja

Za cijeli članak i komentare trebaš se prijaviti. Nemaš račun? Registriraj se.