Zdravlje

:):D:o;):(:Po:):aneurizma::angel::bye::cool::cut::lol::lukavi::nezna::roll::wow::yes::^^::2c::abd::alexis::angelbad::aparatic::arap::assimilate:
:astral::athe::auto::avion::baby::backstab::bagonhead::balerina::barfy::bear::bedfuck::beer::beljise::bicikl::biggrin::bih::bite::bless::blindfold:
oblivion
oblivion
u Zdravlje

Koliko znaš o HIV-u i sifilisu: Facebook LIVE razgovor #tjedantestiranja

17.11.2017.
  Iskorak, Petrinjska 27 / Facebook LIVE

Počinje još jedan Europski tjedan testiranja!

Pridruži nam se u petak 17.11. u 19 sati na razgovoru uživo i sudjeluj u nagradnom kvizu o HIV-u i sifilisu na Facebook LIVE. Prenosimo uživo iz Iskoraka u Petrinjskoj 27, Zagreb. Link za online praćenje objavit ćemo ovdje.

Znaš li kada test neće otkriti HIV i sifilis iako je osoba inficirana? Koliko se ljudi godišnje inficira HIV-om i sifilisom? Kako se liječe infekcija HIV-om i sifilis? Kako je živjeti s HIV-om? Što znaš o lijekovima koji se koriste za prevenciju HIV infekcije? Što znaš o načinima zaštite od spolno prenosivih bolesti, uključujući HIV infekciju?
Saznaj odgovore na ova pitanja tijekom razgovora uživo, a putem Facebook LIVE komentara možeš poslati i svoja pitanja.

S nama će biti Renato Samardžić, YouTuber koji će razgovarati s koordinatorom Europskog tjedna testiranja Zoranom Dominkovićem; Brankom koji živi s HIV-om 30 godina; voditeljem Referentnog centra za dijagnostiku i liječenje infekcije HIV-om u Klinici za infektivne bolesti "Dr. Fran Mihaljević", prof. Josipom Begovcem i voditeljicom odjela za Promicanje odgovornog spolnog ponašanja iz Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, dr. Tatjanom Nemeth Blažić.

Misliš li da znaš dovoljno o HIV-u i sifilisu? Provjeri svoje znanje u nagradnom kvizu koji će biti otvoren tijekom razgovora uživo. Tko najbrže točno odgovori na sva pitanja osvojit će seksi majicu Europskog tjedna testiranja te količinu kondoma i lubrikanata za cijelu godinu zabave! Broj ćemo dogovoriti s pobjednikom.

GDJE I KADA SE TESTIRATI ZA VRIJEME TJEDNA TESTIRANJA?
Kao i svake godine tijekom Europskog tjedna testiranja možeš se besplatno i brzo testirati na HIV i sifilis, dobiti rezultat u 60 sekundi, kondome, lubrikante i savjete naših super doktora i doktorica. Ove godine možeš i provjeriti svoje znanje. Na lokacijama u Splitu, Rijeci, Osijeku i Zagrebu će ti naši volonteri dati test znanja koji možeš ispuniti, vidjeti koliko znaš i naučiti nešto novo.

LOKACIJE I VRIJEME TESTIRANJA
Idući tjedan svaki dan od ponedjeljka do petka (20.11. – 24.11.):

- ZAGREB – ISKORAK, Petrinjska 27 - 16:30-19:30
- OSIJEK – Studentska udruga EMSA, Franje Kuhača 29 - 17:00-19:00
- RIJEKA – LORI, Janeza Trdine 7/4 - 17:00-19:00
- SPLIT – LGBT centar Split, Ulica kralja Tomislava 8/1 - 17:30-19:30

U Zagrebu se možeš testirati i u petak 17.11. prije tribine (od 16:30 do 19:00 sati).

Koliko znaš o HIV-u i sifilisu: Facebook LIVE razgovor #tjedantestiranja

Za cijeli članak i komentare trebaš se prijaviti. Nemaš račun? Registriraj se.