Ekipa

:):D:o;):(:Po:):aneurizma::angel::bye::cool::cut::lol::lukavi::nezna::roll::wow::yes::^^::2c::abd::alexis::angelbad::aparatic::arap::assimilate:
:astral::athe::auto::avion::baby::backstab::bagonhead::balerina::barfy::bear::bedfuck::beer::beljise::bicikl::biggrin::bih::bite::bless::blindfold:
mjeseceva.ratnica
mjeseceva.ratnica
u Ekipa

AUTovo LGBTIQ+ druženje & games night

30.11.2017.
  Iskorak, Petrinjska 27

AUTovo LGBTIQ+ minglanje & games night
Petrinjska 27 (Iskorak), 30.11. 18-23h

Gdje je nestao AUT? Ne brinite, i dalje smo tu!
-----
Kasno se budimo nakon ljetne pauze, ali LGBTIQ+ inicijativa FFZG-a AUT napokon organizira prvo semestralno druženje.
Obzirom da smo i dalje svie u gužvi, ovaj put vas čekamo u neformalnoj atmosferi u prostoru Iskoraka (bivši LGBT Centar) uz društvene igre, super playlistu i finu vegansku klopu.
Popis igara koje možete igrati je velik: Pictionary, Rummikub, Uno, Monopoly, Dixit, Rizik, Mikado, Cluedo, Alias samo su neke od njih! :)
Na vama je da nađete tim i pripremite slavljenički ples. Ako nitko od ekipe ne voli društvene igre svejedno dođite, jer u AUT timu uvijek čuvamo mjesto više. 
Obzirom da je jedna od AUTovih vrijednosti nenasilje, na svakom eventu se trudimo napraviti nešto vegansko. Ovaj put za vas pripremamo vegansku čokoladnu tortu koja će vas iznenaditi lakoćom pripreme i budget-friendly cijenom sastojaka. Čekat će vas i recept. ;)
-------
LGBTIQ+ inicijativa FF-a 'AUT' neprofitna je inicijativa u sklopu Kluba studenata Filozofskog fakulteta na Filozofskom fakultetu u Zagrebu za promicanje prava i vidljivosti LGBTIQ+ studenata i studentica.
Otvoreni smo za nove članove, zato brucoši, ali i oni koji do sad nisu imali prilike, slobodno nam priđite ako želite čuti više o našim projektima i što možete raditi u AUTu.

www.facebook.com/events/158601771405645/

AUTovo LGBTIQ+ druženje & games night

Za cijeli članak i komentare trebaš se prijaviti. Nemaš račun? Registriraj se.