Noćni život

:):D:o;):(:Po:):aneurizma::angel::bye::cool::cut::lol::lukavi::nezna::roll::wow::yes::^^::2c::abd::alexis::angelbad::aparatic::arap::assimilate:
:astral::athe::auto::avion::baby::backstab::bagonhead::balerina::barfy::bear::bedfuck::beer::beljise::bicikl::biggrin::bih::bite::bless::blindfold:

Lesbacito - Zbeletron u Cherry Juta Baru

6.10.2017.
  Cherry Juta Bar, Selska 183

Spremile smo vam nešto drugačiji Zbeletron party! :)

After summer party u listopadu? Zašto ne!
Ljeto nam je naglo završilo, a od silne kiše nismo ni dobile pravu priliku da usporedimo dobivene boje i proćaskamo o festivalsko-kamperskim avanturama. Neke od nas zbog posla nisu ni ugledale mora, zbog čega smo odlučile složiti dnevno pristojno druženje nakon kojeg nećete moratizvati najbolju prijateljicu i pitati ju koliko duboko trebate pognuti glavu dok šetate gradom jutro poslije. 🙌🙌🙌

***Lesbacito Party*** pripremile smo vam bazenčić, palme, ležaljke i chill muziku, a cure iz Juta bara složit će vam 3 vrste koktela na akciji. 🌴🍹🎼

Mi ćemo vam osigurati društvene igre (Pikšneri, Cards against humanity, uno, jamb, karte). Ovo je ujedno i izvrsna prilika da se podružimo i upoznamo u nešto mirnijem party tonu te da nam predložite što biste voljele raditi/vidjeti/slušati na našim idućim događanjima!

Upad je naravno FREE, a po dolasku vas očekuje rakija dobrodošlice, točnije rakija od lješnjaka koja je osvojila naša nepca!

06.10. od 17 do 00 h

DISCLAIMER:
Unatoč nazivu partija garantiramo da nećemo puštati Despasito!

Lesbacito - Zbeletron u Cherry Juta Baru

Za cijeli članak i komentare trebaš se prijaviti. Nemaš račun? Registriraj se.