Noćni život

:):D:o;):(:Po:):aneurizma::angel::bye::cool::cut::lol::lukavi::nezna::roll::wow::yes::^^::2c::abd::alexis::angelbad::aparatic::arap::assimilate:
:astral::athe::auto::avion::baby::backstab::bagonhead::balerina::barfy::bear::bedfuck::beer::beljise::bicikl::biggrin::bih::bite::bless::blindfold:

AUT-ov 99 Luftballons Party (+Speed Friending)

19.05.2017.
  Jiggy bar, Zagreb

RASPORED DOGAĐAJA
19.00 - 20.00 - Okupljanje i minglanje
20.00 - 21.30 - Gledaonica filma "Hedwig & The Angry Inch"
21.30 - 22.30 - Speed Friending
22.30 - 04.00 - 99 Luftballons Party

I ove godine proslavite kraj IDAHOT weeka novim šik partyjem u organizaciji vaše najdraže (i najljepše) LGBTIQ+ Inicijative AUT!
Also, uplovite s nama u šareni hladnoratovski svijet Hedwige i bijesnog inča. I zajedno s Hedwigom grko zaplačite što ste odrasli istočno od raja.
www.imdb.com/title/tt0248845/

Neka vas ne buni naziv partyja, jer NENA nam je mecena (a imamo i balone!)


Iako sama pjesma govori o atomskom ratu između srcu dragog Istoka i mrskog Zapada, od radioaktivnih stvari na partyju poželjan je samo atomic dancing!
(DISCLAIMER: Atomic Kittens nažalost ne obećavamo. Our DJs are cooler than that.)

+++++

Ovaj put donosimo nešto novo i uzbudljivo – Speed Friending za sve! (nećemo puštati awkward sugestivne baladice u pozadini, obećavamo.)
Mogućnosti su beskrajne! Izazovite sudbinu, pa možda baš vi iz Jiggyja išetate s novim životnim ̶s̶u̶p̶u̶t̶n̶i̶k̶o̶m̶ (su)patnikom za vratom + ganc novim best frendićem na ramenu. Stoga navali narode!
Ovaj put se igramo čru matchmakera (from hell) i neke vrste real life Tindera, pa usput isprobavamo i novi high tech sistem romantičnih dojava. (Ipak, zamolit ćemo učesnike da se suzdrže od in-yo-face left swipeanja, hvala.)
Ime frendića i svoje potencijalne amore mio zapišete na papirić i voila! – možda baš vas u toku partyja iznenadimo s "It's a match“ šemicom.)
Duboko vjerujemo da etikete nisu za ljude, ampak smo dugo vijećali te smo vas ipak ekskluzivno za ovu priliku odlučili žigosati kao životinje. (Sexy tiger, šta čekaš?)
Na ulazu ćemo imati i prigodne oznakice za sve one koji znaju šta žele, samo trebaju prave alate.
Bez obzira je li tvoj fazon

"zauzet/a“ :'(
"zauzeta, al' titami/bogami nisam oduzeta“ (po ideološkom izboru)
"solo and FU world!“,
"solo and looking“,
"solo, ali nemoj mi prići, jer sreća je lepa samo dok se čeka, dok od sebe samo nagoveštaj da…“ (oke, Desanka, skužili smo te.)
"married with 3 kids, BUT STILL LOOKING“ ili pak
"možeš imat' moje tijelo, ali dušu ne“

– pridruži se žurci!

(DISCLAIMER: ostavljamo mogućnost dodatnih kategorija, a vala zadržavamo i pravo na promjenu postojećih.)

AUT-ov 99 Luftballons Party (+Speed Friending)

Za cijeli članak i komentare trebaš se prijaviti. Nemaš račun? Registriraj se.