Ekipa

:):D:o;):(:Po:):aneurizma::angel::bye::cool::cut::lol::lukavi::nezna::roll::wow::yes::^^::2c::abd::alexis::angelbad::aparatic::arap::assimilate:
:astral::athe::auto::avion::baby::backstab::bagonhead::balerina::barfy::bear::bedfuck::beer::beljise::bicikl::biggrin::bih::bite::bless::blindfold:
oblivion
oblivion
u Ekipa

Poziv za sudjelovanje na okruglom stolu LGBTIQ+ osoba s invaliditetom

LGBTIQ+ inicijativa Filozofskog fakulteta AUT traži LGBTIQ+ osobe s invaliditetom koje su voljne biti govornice/i na okruglom stolu i interaktivnoj tribini koja će se održati na Filozofskom fakultetu 15. svibnja 2017.
Poziv za sudjelovanje u ulozi govornica/govornika otvoren je za sve LGBTIQ+ osobe s invaliditetom koje žele podijeliti svoje iskustvo života u dvije marginalizirane skupine.

Cilj okruglog stola i tribine je podići svijest i potaknuti raspravu o manjku pristupačnosti i inkluzivnosti LGBTIQ+ prostora osobama s invaliditetom kao i položaju LGBTIQ+ osoba u zajednici osoba s invaliditetom.

Sve prijave i sva pitanja primaju se na na mail AUT-a (inicijativa.aut@gmail.com) ili putem poruka na AUT-ovoj Facebook stranici.

Poziv za sudjelovanje na okruglom stolu LGBTIQ+ osoba s invaliditetom

Za cijeli članak i komentare trebaš se prijaviti. Nemaš račun? Registriraj se.