Ekipa

:):D:o;):(:Po:):aneurizma::angel::bye::cool::cut::lol::lukavi::nezna::roll::wow::yes::^^::2c::abd::alexis::angelbad::aparatic::arap::assimilate:
:astral::athe::auto::avion::baby::backstab::bagonhead::balerina::barfy::bear::bedfuck::beer::beljise::bicikl::biggrin::bih::bite::bless::blindfold:
oblivion
oblivion
u Ekipa

Međunarodni dan(i) vidljivosti transrodnih osoba // TransAid // događanja

Drage_i,

ovom prilikom vas pozivamo da nam se pridružite na Danima vidljivosti transrodnih osoba.

Međunarodni dan vidljivosti transrodnih osoba pretvorio se ove godine (na naše veliko zadovoljstvo) u danE vidljivosti, i to ne samo u Zagrebu.
Trans Aid te poziva da se pridružiš na nekom od događanja od 31. ožujka do 6., odnosno 11. travnja, ima za svakog ponešto.

Već sutra (31. ožujka) možeš doći u Rijeku na filmsku večer naziva ‘Tvoje lice zvuči nesvrstano’, na kojoj će se gledati i raspravljati o dokumentarcu Venus Boyz.

Sljedeći tjedan smo opet u Zagrebu. U suradnji s LGBTIQ inicijativom Filozofskog fakulteta ‘AUT’, u utorak (4. travnja) na Filozofskom fakultetu organiziramo projekciju i diskusiju o francuskom igranom filmu Tomboy.

Nadalje, u četvrtak, 6. travnja, u Booksi možeš poslušati priče osoba s trans identitetima i/ili ispričati vlastitu priču na premijernom Trans Talksu: //Naše priče//.

I za kraj, pozivamo vas na TranŽe - grupu podrške za trans feminine osobe!
Kad? 11.04.2017. (utorak) u 19h
Gdje? Iskorak centar, Petrinjska 27, Zagreb
Za sudjelovanje na idućem susretu se prijavi najkasnije do 10.04. na e-mail: transavjetovanje@transaid.hr

TranŽE je besplatna grupa podrške za osobe trans femininih identiteta. Radi se o prostoru isključivo za osobe trans femininih identiteta kako bi se slobodno razmjenjivala specifična iskustva te kako bi se osobe međusobno upoznale i družile. Grupe se održavaju jednom mjesečno u vodstvu psihologinje.

Vidimo se!