Sport

:):D:o;):(:Po:):aneurizma::angel::bye::cool::cut::lol::lukavi::nezna::roll::wow::yes::^^::2c::abd::alexis::angelbad::aparatic::arap::assimilate:
:astral::athe::auto::avion::baby::backstab::bagonhead::balerina::barfy::bear::bedfuck::beer::beljise::bicikl::biggrin::bih::bite::bless::blindfold:
Fae
Fae
u Sport

LGBT plesnjak

U sklopu TZK-a na Filozofskom je realiziran program besplatnog društvenog plesa za LGBTIQ+ studente_ice svih fakulteta! Program je namijenjen za studente i studentice s plesnim partnerom ili partnericom istog spola, te se izvodi u sigurnom prostoru s iskusnom voditeljicom. Ovo je tečaj plesa na kojem svi plešu sve, mogu birati ulogu u plesu i s kime će plesati. Fokus je na partneringu na kojem će se učiti i voditi i pratiti. Radit će se osnove plesova s naglaskom na tehnici, uz metodu učenja koraka koja se lako prati te je pogodna kako za početnike, tako i za osobe s plesnim predznanjem.
Program obuhvaća latino plesove (cha cha, rumba), standardne (valceri, foxtrot, tango) i društvene (salsa, mambo, disco fox). Vidimo se u Martinovki, utorkom od 14 do 15.30h! :veryhappydance:

Za eventualna pitanja kontaktirajte nas putem maila: inicijativa.aut@gmail.com
Više informacija nađite na Facebook stranici: www.facebook.com/LGBTIQFFZGAUT/

LGBT plesnjak

Za cijeli članak i komentare trebaš se prijaviti. Nemaš račun? Registriraj se.