Coming out

:):D:o;):(:Po:):aneurizma::angel::bye::cool::cut::lol::lukavi::nezna::roll::wow::yes::^^::2c::abd::alexis::angelbad::aparatic::arap::assimilate:
:astral::athe::auto::avion::baby::backstab::bagonhead::balerina::barfy::bear::bedfuck::beer::beljise::bicikl::biggrin::bih::bite::bless::blindfold:

AUTova Autaonica 15.3. u 18h

www.facebook.com/events/335058136895625/

"Novi semestar započinjemo novom AUTovom autaonicom. 💪 👊

Autanje je zaista veliki korak u našim životima. Zapravo, više velikih koraka. To je proces koji se odvija tijekom cijeloga života, što nas ponekad toliko frustrira da gotovo poželimo da nam na čelu piše peder/lezba/bi/trans/inter/queer pa da ne moramo svaki put iznova ponavljati iste muke po autanju.

Ormar je tijesan i sputava, ali ni izaći iz njega nije lako. Kako bilo, nema razloga da sve to skupa prolaziš sam_a. Umjesto toga, dođi na AUTaonicu razmijeniti recepte za preživljavanje autanja! Ne moraš reći ono što ne želiš, tako da su i sramežljivije i introvertiranije osobe među vama dobrodošle. 🌈

Ono što vam mi možemo obećati je da će biti zabavno i da će biti fine veganske klopice.

Radionicu vode članice AUT-a u sigurnoj atmosferi. Potrebno se prijaviti na mail inicijativa.aut@gmail.com jer je radionica zatvorenog tipa i radi se u manjim grupama.

Vidimo seee!"