Ekipa

:):D:o;):(:Po:):aneurizma::angel::bye::cool::cut::lol::lukavi::nezna::roll::wow::yes::^^::2c::abd::alexis::angelbad::aparatic::arap::assimilate:
:astral::athe::auto::avion::baby::backstab::bagonhead::balerina::barfy::bear::bedfuck::beer::beljise::bicikl::biggrin::bih::bite::bless::blindfold:
oblivion
oblivion
u Ekipa

Životno partnerstvo i roditeljstvo

9.03.2017.
  Iskorak, Petrinjska 27

Dugine obitelji pozivaju na novo druženje na temu "Životno partnerstvo i roditeljstvo" u četvrtak 9. ožujka od 18:30 h u Iskoraku (Petrinjska 27).

Po uzoru na slične organizacije u svijetu, Dugine obitelji okupljaju LGBT parove i pojedince koji imaju djecu, žele imati djecu ili se samo žele informirati o izazovima i lijepim stranama planiranja obitelji.

Kroz neformalno druženje, članice i članovi Duginih obitelji koji/e su sklopili/e životno partnerstvo pričat će o svojem iskustvu, s posebnim fokusom na temu roditeljstva, te će odgovarati na pitanja zainteresiranih.

Koje su prednosti sklapanja životnog partnerstva? Kako Zakon o životnom partnerstvu štiti roditelje i djecu? Može li se Zakon poboljšati, što je s bračnom jednakosti? Što nas čeka u budućnosti, s obzirom na političku/društvenu situaciju? Na ta pitanja i mnoga druga Dugine obitelji pokušat će odgovoriti u četvrtak.

Bez obzira na prethodno sudjelovanje u radionicama i drugim aktivnostima, rastuća zajednica Duginih obitelji poziva sve LGBT roditelje koji imaju djecu ili kojima je beba na putu, sve one koji pokušavaju, a zapeli su u slijepoj ulici, kao i one koji tek povremeno razmišljaju o opciji da bi jednog dana mogli biti roditelji, da dođu u Iskorak na neformalno druženje i razmjenu iskustava i spoznaja.

(Event photo by TinyBizz Photography / Gallery: bit.ly/2mDOnzn)

FB event: www.facebook.com/events/1345348498820425/

Životno partnerstvo i roditeljstvo

Za cijeli članak i komentare trebaš se prijaviti. Nemaš račun? Registriraj se.