Noćni život

:):D:o;):(:Po:):aneurizma::angel::bye::cool::cut::lol::lukavi::nezna::roll::wow::yes::^^::2c::abd::alexis::angelbad::aparatic::arap::assimilate:
:astral::athe::auto::avion::baby::backstab::bagonhead::balerina::barfy::bear::bedfuck::beer::beljise::bicikl::biggrin::bih::bite::bless::blindfold:
slapa
slapa
u Noćni život

QUEER UP! party by LORI // Bačva // subota // 18.2.

18.02.2017.
  Klub Bačva, Rijeka

Imamo novi Queer UP! party by LORI! ;)

Iako bi neki htjeli, naš prostor nije „u svoja 4 zida“. Ulice grada, parkovi, klubovi i kafići, kina ili plaže - sve su to naši prostori. Oni nisu rezervirani za samo neke rase, za osobe tamne kose, za vjernice, za gej Riječane ili za heteroseksualne muškarce ispod metar i sedamdeset šest. Upravo zato idemo u subotu na Queer UP! party u Bačvu. Solidarno sa žrtvama napada u Zagrebu, pridružite nam se, dođite na party bez obzira jeste li LGBT ili friendly... jer ljubav je ljubav. :)
:Proud:

Gdje? Klub Bačva, Dolac 8

Kad? 18. 2. 2017. od 23 sata
Upad: 20 kn

♩♪♫♬♪ Mjuzu pušta Ana Antonova ♪♬♩♪♫
:dj:

Dođite i pozovite ekipu! :)

Važna napomena: budući da je ovo party zatvorenog tipa, potrebno je prijaviti se putem e-maila. Pošalji mejl na adresu drustveni_tim@yahoo.com, subject: Prijava za Queer UP!, a u tekstu e-maila navedi na koje ime se i za koliko osoba prijavljuješ. Prijave primamo do 19 sati u subotu, 18. veljače.

Vidimo se!
Vaše LORI cure ;)

www.facebook.com/events/1339815502744207/

QUEER UP! party by LORI // Bačva // subota // 18.2.

Za cijeli članak i komentare trebaš se prijaviti. Nemaš račun? Registriraj se.