Ekipa

:):D:o;):(:Po:):aneurizma::angel::bye::cool::cut::lol::lukavi::nezna::roll::wow::yes::^^::2c::abd::alexis::angelbad::aparatic::arap::assimilate:
:astral::athe::auto::avion::baby::backstab::bagonhead::balerina::barfy::bear::bedfuck::beer::beljise::bicikl::biggrin::bih::bite::bless::blindfold:
oblivion
oblivion
u Ekipa

FORUM TEATAR - besplatna radionica za LGBTIQ osobe

FORUM TEATAR - besplatna radionica za LGBTIQ osobe

FB event: www.facebook.com/events/397193680613790/

Prijave do 19.2.2017. – prijavnica na linku: tinyurl.com/gr4nl9j

Trans Aid te poziva da se prijaviš na besplatnu radionicu FORUM TEATRA!!!

  • Kad? Dva vikenda za redom: 3.3.- 5.3. i 10.3.-12.3. Petkom radimo od 16 do 21, subotom od 10-19, a nedjeljom od 10-16.
  • Gdje? Trnjanski nasip bb (Močvara), mala dvorana Pogon Jedinstvo
  • Tko? LGBTIQ osobe. Prednost pri prijavljivanju imaju trans, inter i rodno varijantne osobe. Uvjet za prijavu je sudjelovanje na minimalno 80% radionice (s radionice je moguće izostati 8h).

Tijekom trajanja radionice osigurana je hrana i piće (subotom ručak, a petkom i nedjeljom osvježenja – grickalice, sokovi, voda). Sudionicima_icama koji_e ne žive u Zagrebu Trans Aid pokriva putne troškove i smještaj (kontaktiraj nas e-mailom: transavjetovanje@transaid.hr).

Radionica forum teatra neće se snimati ni fotografirati bez tvoje suglasnosti. Nakon same radionice predviđeni su nastupi, no nastupanje nije uvjet za sudjelovanje. Možeš sudjelovati u pripremi i ako nisi spreman_na nastupati.

Nastupi će se ovisno o interesu grupe dogovarati naknadno, a okvirnne ideje su: 23.-26.3.2017. u Podgorici (Crna Gora) na regionalnom susretu trans, inter i rodno varijantnih osoba (Transpozijum), na FFZG-u u svibnju te u lipnju u sklopu Pride week-a (programa koji prethodi Povorci ponosa LGBTIQ osoba).

Radionicu vode psihologinje Marina Milković i Matea Popov.
Imaš pitanje? Kontaktiraj nas na transavjetovanje@transaid.hr

FORUM TEATAR - besplatna radionica za LGBTIQ osobe

Za cijeli članak i komentare trebaš se prijaviti. Nemaš račun? Registriraj se.