Noćni život

:):D:o;):(:Po:):aneurizma::angel::bye::cool::cut::lol::lukavi::nezna::roll::wow::yes::^^::2c::abd::alexis::angelbad::aparatic::arap::assimilate:
:astral::athe::auto::avion::baby::backstab::bagonhead::balerina::barfy::bear::bedfuck::beer::beljise::bicikl::biggrin::bih::bite::bless::blindfold:
Fae
Fae
u Noćni život

LGBTinovo / San Junipero Edition

14.02.2017.
  Jiggy Bar, Ivana Broza 48, 10000 Zagreb


_________________________________________________________

- - - - - - - - - - 14.2.2017. - - - - - - - - (19:00-04:00) - - - - - - - - - - -
_________________________________________________________

FACEBOOK EVENT: www.facebook.com/events/285583751856690/

LGBTIQ+ inicijativa AUT u sklopu Jiggy bara organizira 14. veljače svoj LGBTIQ+ valentinovski event s kojim će se pokušati proslaviti Valentinovo na novi, queer način, daleko od heteronormativnog pojma Valentinova u štihu osamdesetih treš disko estetike.

Jeste li ikad gledale/i program na televiziji za Valentinovo i pitale/i se može li program biti još više heteronormativniji nego što jest? Jeste li ikad gledale/i savršenu kapitalističku reklamu za valentinovsku prodaju visokobudžetnih proizvođača čokolada da biste shvatile/i da je ta prefina čokolada u rukama heteronormativnog para koji se ni ne čini previše opčinjen tom skupocjenom finesom, dok bi vama zaista super sjela cijela kutija tih pralina?

Ne brinite, za to upravo imamo rješenje – LGBTinovo, vaše Valentinovo, ali puno više queer! Dođite solo ili u paru i iskusite sve pogodnosti našeg divnog LGBTIQ+ aranžmana koji je prilagođen upravo vama i vašim queer (aktivističkim) potrebama! Stoga odmah kliknite da pročitate više o našim aktivnostima koje/i smo spremile/i za samo vas!

DONACIJE
Kako bismo i dalje ostale/i aktivne i kako biste mogle/i podržati naš rad, na ulazu ćemo sakupljati donacije kojima biste nam mogle/i pomoći otplatiti dio troškova za naše događaje na kojima se iz petnih žila trudimo povezati LGBTIQ+ zajednicu.

RASPORED

19.00 SPEED DATING
Tražite srodnu dušu i želite se čim prije skrasiti? Zašto ne, jer mi vam nudimo speed dating gdje ćete moći upoznati razne profile ljudi uz najosobnija i najprovokativnija pitanja uopće kako biste odmah u startu znale/i – to je osoba za mene. Smatrate li da se ljubljenje bez jezika može smatrati ljubljenjem? Koja je svrha tenisa? Preklapate li ili gužvate WC papir nakon korištenja? Saznajte sve stvari koje ste se sigurno i same/i pitale/i, a možda niste imale/i priliku pitati potencijalne partnere/ice!

19.30 LGBTIQ+ TOMBOLA
Valentinovo se nikako ne može zamisliti bez konzumerističkog booma koji ide pod ruku sa samim događajem, a upravo zato želimo i vas ovim putem konzumeristički nagraditi ili da se osjećate posebno jer ste upravo i vi nešto dobile/i za Valentinovo, a još bolje ako je to od osobe koje ne znate! Da biste sudjelovale/i na tomboli, kupite poklon u vrijednosti od maksimalno 20 kn koji najmanje asocirate s Valentinovom i iznenadite drugu osobu koju će ovakva subverzivna i queer gesta sigurno iznenaditi. S ovim valentinovskim poklonima sigurno nećete pogriješiti!

20.00 PROJEKCIJA „SAN JUNIPERO“ – BLACK MIRROR
Odgledale/i ste već sve epizode L Word-a? Ne brinite, po cijenu od upravo 0, ponavljamo, 0 kuna, dobit ćete sretnu, obećavajuću i nadahnjujuću epizodu Black Mirrora „San Junipero“ koji će vas ostaviti u suzama (radosnicama) i pokazati kako se globalna kinematografija ne sastoji samo od ubijanja niza LGBTIQ+ likova nauštrb cijele zajednice, već da ima i svijetlih strana svijeta gdje je sve bajno i puno duginih boja i šljokica.

21.00 PARTY
Pravo Valentinovo ne može se nikako drugačije obilježiti ako ga ne proslavimo uz poznanice/ke i nepoznanice/ke! Uz odličan glazbeni program i cijelu ponudu pića koju nudi Jiggy bar, opustite se s nama i uživajte u ostatku večeri plešući na sve naše hitove s playliste koje će sigurno uključiti vaše favorite ako nam se dovoljno brzo javite na zidu događaja!

LGBTinovo / San Junipero Edition

Za cijeli članak i komentare trebaš se prijaviti. Nemaš račun? Registriraj se.