Dnevnik

:):D:o;):(:Po:):aneurizma::angel::bye::cool::cut::lol::lukavi::nezna::roll::wow::yes::^^::2c::abd::alexis::angelbad::aparatic::arap::assimilate:
:astral::athe::auto::avion::baby::backstab::bagonhead::balerina::barfy::bear::bedfuck::beer::beljise::bicikl::biggrin::bih::bite::bless::blindfold:
Gay.hr
Gay.hr
u Dnevnik

Predstava Love is all / Ljubav je sve

via CroL

22.02.2017.
  Hrvatski kulturni dom na Sušaku (Rijeka), Strosmayerova 1

Može li ljubav biti problem? Zaslužuje li ljubav osudu? Tko se boji ljubavi? Je li istospolna ljubav drugačija? Odgovore na ta i slična pitanja dat će predstava "Love is all" ("Ljubav je sve"), u produkciji plesne grupe Flame istražujući reakcije društva na istospolnu ljubav, probleme i predrasude s kojima se dvoje ljudi susreće borbom u sebi i borbom s okolinom.

Kroz tu plesnu predstavu suvremenog izričaja provlače se teme agresivnog i nasilnog društva prema istospolnom paru, stvaranje obitelji, odgoj djeteta u istospolnoj zajednici, međusobni konflikti, ponos, i možda prihvaćanje, a premijera je zakazana za 22. veljače u 20 sati, u Hrvatskom kulturnom domu na Sušaku (Rijeka). Najavljena je i repriza za dan kasnije, 23. veljače u 20 sati.

Ono što je zanimljivo jest to što na kraju predstave po pozornici u znak podrške prolaze parovi, heteroseksualni i homoseksualni, različitih dobnih uzrasta, kaže nam Hrlić Rogić i poziva naše čitateljice i čitatelje da također sudjeluju ako to žele.

Dodaje i kako bi svi koji bi prošli po pozornici odgledali predstavu na balkonu gratis i na samom kraju predstave bi se pridružili plesačima na pozornici, pa ako ste zainteresirani postati dijelom ove predstave, javite nam se na e-mail crol@crol.hr ili putem Facebooka/Twittera.

Ulaznice za predstavu mogu se nabaviti u pretprodaji u dvorani Plesne grupe Flame i Book caffeu Dnevni boravak po cijeni od 30 kuna ili sat vremena prije predstave na blagajni Hrvatskog kulturnog doma na Sušaku po cijeni od 35 kuna.

FB event: www.facebook.com/events/142186602953436/

Predstava Love is all / Ljubav je sve

Za cijeli članak i komentare trebaš se prijaviti. Nemaš račun? Registriraj se.