Noćni život

:):D:o;):(:Po:):aneurizma::angel::bye::cool::cut::lol::lukavi::nezna::roll::wow::yes::^^::2c::abd::alexis::angelbad::aparatic::arap::assimilate:
:astral::athe::auto::avion::baby::backstab::bagonhead::balerina::barfy::bear::bedfuck::beer::beljise::bicikl::biggrin::bih::bite::bless::blindfold:
Wendigo
Wendigo
u Noćni život

S.R.C.E. na Pločniku

14.02.2017.
  Pločnik, Međimurska ulica 21, Zagreb

Ovog Valentinova oduprite se opresivnoj šlapi najstresnijeg izmišljenog blagdana. House Of Flamingo poziva vas na S.R.C.E. – podjednako sladunjavu „proslavu“ dana ljubavi i zaljubljenih kao i onih koji uz smijeh žele zaboraviti na zadnju veliku pogrešku u svom životu.

Posebno za ovu priliku HoF tranđeli simboličnog naziva S.R.C.E. – Spazam Orgazam, Roxanne, Colinda Evangelista i Entity solo nastupe zamijenit će nikad izvedenim duetima inspiriranima klasičnim i suvremenim ljubavnim pričama. Sve prisutne prostrijelit će uspješnicama pop kulture i brodvejskih pozornica poput Kupidove strijele: u čušpajzu ljubavi, mržnje, scissoringa, slatkih odvratnoća, tinejdžerske zaluđenosti i romantičnih tragedija. Kao pojačanje ove ljubavne fantazije pridružit će im se i baby tranđeo Lana Galore.

Upad na S.R.C.E. je besplatan, naš poklon vama zbog opetovane podrške i ljubavi koju dobivamo već gotovo četiri godine. Uputite se stoga 14.2. na naš set romantične komedije i to baš one za koju se kunete da je niste pogledali i čiju glavnu glazbenu temu još uvijek pjevušite pod tušem.

Uz ljubavne napitke koje spremamo, Valentinovo u Pločniku dokazat će vam da nije važno jeste li s kim, već s kim ste i gdje. Neka to bude na udarima smijeha, glamura i sirovih strasti pod svjetlima reflektora u Pločniku. ;)

DRESSCODE: We're gonna dress you up in our love. Donje rublje je opcionalno. Perike će vam svakako odletjeti ako ih ne pričvrstite.

START: 21:00
END: 00:00

FB EVENT: www.facebook.com/events/1866443190268611

S.R.C.E. na Pločniku

Za cijeli članak i komentare trebaš se prijaviti. Nemaš račun? Registriraj se.