Noćni život

:):D:o;):(:Po:):aneurizma::angel::bye::cool::cut::lol::lukavi::nezna::roll::wow::yes::^^::2c::abd::alexis::angelbad::aparatic::arap::assimilate:
:astral::athe::auto::avion::baby::backstab::bagonhead::balerina::barfy::bear::bedfuck::beer::beljise::bicikl::biggrin::bih::bite::bless::blindfold:
Willam.Belli
Willam.Belli
u Noćni život

WednesGay u Splitu

1.03.2017.
  ShotGun Shooters Bar, Majstora Jurja 5 (Split)

Drage naše i dragi naši 😘,

Mala informacija o novom LGBT hitu u gradu Splitu. Naime, eto, iz simpatije i lijepih provoda, vlasnici Shotguna Shooters bara su mi predložili da preuzmem organizaciju gay večeri srijedom upravo tamo! Što je mene baš dirnulo 🙈. Dali su nam potpunu slobodu i što se tiče glazbe, i ponude, i teme i ostalih kreativnih elemenata.

Ovo je već 5. WEDNESGAY i nadamo se da će bit jednako uspješan kao i prva dva. Pridružite nam se s ekipom, upoznajte nekog novog možda 🙂 i zabavite se!

Svaku srijedu čekujemo vaše prijedloge u vezi svega što biste htjeli.

Nadam se da se vidimo u srijedu od 9 pa nadalje! Bit će dobre glazbe, uvijek dobrih pića i još bolje ekipe. Javi se za sve dodatne informacije!

SRIJEDA 1.3., od 21 h
ShotGun Shooters Bar, Majstora Jurja 5 (Split)

Baš bih volio da nastavimo ovako i da stvarno stvorimo zajedno jedno takvo sigurno mjesto gdje znate da je srijedom uvijek moguće upoznat nekog novog 😜

Vaš, Armando!

WednesGay u Splitu

Za cijeli članak i komentare trebaš se prijaviti. Nemaš račun? Registriraj se.