Dnevnik

:):D:o;):(:Po:):aneurizma::angel::bye::cool::cut::lol::lukavi::nezna::roll::wow::yes::^^::2c::abd::alexis::angelbad::aparatic::arap::assimilate:
:astral::athe::auto::avion::baby::backstab::bagonhead::balerina::barfy::bear::bedfuck::beer::beljise::bicikl::biggrin::bih::bite::bless::blindfold:
Zeus
Zeus
u Dnevnik

Od Mila do Wagnera, od pedera do Fugrera

"Prvi put sam ga vidio prije nekoliko mjeseci u nekom regionalnom njus magazinu. Slika preko cijele stranice: razdrljen do pupka, depiliranih prsa, s povelikim križem oko vrata - dimenzija kakvih se ne bi posramio ni Kristijan Golubović, ako se sjećate tko je taj - diskretno našminkanih očiju i usana, lijep kao Ken, onaj Barbikin, stoji za govornicom i nešto objašnjava narodu. Članak kojim je bila ukrašena ova slika - ili je slika, ipak, krasila članak? - bio je posvećen američkoj alternativnoj desnici, šarolikoj i poprilično nasilnoj “intelektualnoj” skupini koja je podržala Donalda Trumpa.

Potpisujući se kao Milo Andreas Wagner on zastupa mišljenje da su žene i crnci prirodno inferiorni bijelim muškarcima. O Židovima, jedva malo opreznije, piše i govori ono što pišu i govore neonacisti i povijesni revizionisti, gdje god ih ima. Uglavnom, Holokaust se nije dogodio ili je Holokaust naziv za pretjeranu, hiperboliziranu verziju onog što se, možda, i dogodilo - kao kazna Židovima za ono što su učinili Sinu Božjem, te ono što čine kao bankari, industrijalci, burzovni mešetari… Feministice smatra najgorom pogubom civilizacije, dok lezbijkama nalazi mjesto samo u porno industriji. Useljenici su civilizacijsko smeće, otpad koji će zagaditi, preplaviti i požderati zdravo narodno tkivo. Osnova svake državne politike trebala bi biti - borba protiv useljenika. O islamu i muslimanima općenito, misli isto što i o Židovima, uz malo veću dozu prezira. O čemu god da govori ili piše, to čini u skladu s odabranim pseudonimom. Andreas Wagner. Ime koje bi manje darovit pjesnik nadjenuo svom esesovcu, i prezime koje najprecizije metaforizira infantilne i manje infantilne nacističke čežnje."

www.jutarnji.hr/...-koja-je-podrzala-trumpa/5513595/

I kako se boriti protiv takvih individua?

Od Mila do Wagnera, od pedera do Fugrera

Za cijeli članak i komentare trebaš se prijaviti. Nemaš račun? Registriraj se.