Ekipa

:):D:o;):(:Po:):aneurizma::angel::bye::cool::cut::lol::lukavi::nezna::roll::wow::yes::^^::2c::abd::alexis::angelbad::aparatic::arap::assimilate:
:astral::athe::auto::avion::baby::backstab::bagonhead::balerina::barfy::bear::bedfuck::beer::beljise::bicikl::biggrin::bih::bite::bless::blindfold:
Adri
Adri
u Ekipa

Srednjoškolci u Zagrebu, javite se!

Drage, dragi (i svi ostali),

dodijeljen mi je zadatak da objavim neke stvari za koje nam treba vaša suradnja i za koje znam da će razveseliti neke među vama.

1. Zagreb Pride u sklopu projekta "Za škole bez homofobije, transfobije i predrasuda!" provodi edukativna predavanja unutar zagrebačkih škola.
Bilo bi super da iznesete svoja mišljenja o školama koje su "kritične" (škole izraženih homo/transfobičnih stavova ili u kojima postoji diskriminacija/nasilje prema LGBT+ učenicima).
Zagreb Pride će (koliko mi je poznato) pristupiti svim srednjim školama, ali sve ovisi o suradnji ravnatelja_ica, profesora_ica i roditeljskog vijeća.
*govorite o vlastitim školama, ali ukoliko poznajete LGBT+ učenike u drugim školama koji imaju probleme slobodno recite ;) *
*predavanja se održavaju isključivo u trećim i drugim razredima srednjih škola*

2. Zagreb Pride i moja malenkost organiziraju grupe podrške za učenike srednjih i osnovnih škola.
Grupe su prvotno namjenjene za osobe koje su u procesu autanja ili su izložene nasilju zbog svog LGBT+ identiteta. Ali također su tu zbog manjka (ili čak i nepostojanja) događaja za nas mlađe članove zajednice.
Svi_e zainteresirani_e neka nam se jave :hug: Napominjem da su grupe trenutno samo ideja koja će se dalje razvijati ovisno o broju i potrebama zainteresiranih.

Sve odgovore/pitanja/reakcije možete baciti u komentare ili u moj inbox.
Hvala puno :kiss:

Srednjoškolci u Zagrebu, javite se!

Za cijeli članak i komentare trebaš se prijaviti. Nemaš račun? Registriraj se.