Noćni život

:):D:o;):(:Po:):aneurizma::angel::bye::cool::cut::lol::lukavi::nezna::roll::wow::yes::^^::2c::abd::alexis::angelbad::aparatic::arap::assimilate:
:astral::athe::auto::avion::baby::backstab::bagonhead::balerina::barfy::bear::bedfuck::beer::beljise::bicikl::biggrin::bih::bite::bless::blindfold:
Isusa
Isusa
u Noćni život

Zbeletron: Lez Of The Year 2016

23.12.2016.
  Jiggy bar (Brozova 48), Zagreb

Pozivamo vas da nam se pridružite na najbožićnijem LOTY ZbeLeTron tulumu do sada! 23.12. / Jiggy bar / od 20-04h. Ako vam je mukica od božićnih ručkova i večera s familijama na kojima vas se redovito podsjeća na otkucavanje vašeg biološkog sata, a mislite da je vrijeme da u svoj društveni život uključite i bića koja se ne kreću isključivo na četiri noge - ovo je jedinstvena prilika da se pridružite Lezbetlehemu i pretvorite Božić u zabavu.

Lez Of The Year priznanje dodjeljuje se od 2012. godine osobama, kolektivima, inicijativama, bendovima etc. koji pridonose vidljivosti lezbijki, biseksualnih i trans žena na području sporta, kulture, aktivizma i općenito poboljšavaju kvalitetu života LGBTIQ manjine. Gdje ćeš bolje prilike da upoznaš curu čiji rad manijakalno pratiš po internetima ili da se skompaš s ostalim fanicama, podržavateljicama i članicama udruga koje dijele entuzijazam oko tvojih životnih vrijednosti.

Nominirane se predlaže od strane udruge ZbeLeTron i prezentira široj javnosti koja glasovanjem na samom događaju izražava svoju podršku. Kao i svake godine, prve tri kandidatkinje koje zarade najviše glasova kući će odnijeti simboličnu nagradu koja će ih podsjećati na naklonost i zahvalnost lez/bijske zajednice.

Podsjetit ćemo vas kako su proteklih godina najviše vaših simpatija pokupili/e: 2012. godine Le Zbor, Pol' 9 kod Sabe i ZbeLeTron, 2013. godine Žen, Karla i Milka na Prideu i Autovci, 2014. godine Marina Milković, Zemlja za nas i Vox Feminae te 2015. godine AUTovci, Nezzlezz i Libela.

Glazbeni program ove godine uključuje tri DJ seta i jednog VJicu, a za zabavu su zadužene sve samo ne ljupke hostese iz kolektiva House Of Flamingo. Entity i Colinda Evangelista pobrinut će se da vam pokažu najkraći put do šanka, a nakon što vas napiju ukrasit će vas božićnim rekvizitima iz Zbeletronove kutije svaštarija. Za uspomenu i izgubljena sjećanja osigurale smo vam Božićni O-Queer u kojemu se možete pofotkati. Možda vama i nije toliko do fotkanja, ali pomislite samo koliko ćete fotografijama obradovati baku! Zaljubljene lez/bijke i one koje će to tek postati očekuje i kutak pod imelom (Drama free zone). Za one među vama koje su ljubiteljce alkoholnih pića, priredile smo rakije po povoljnim cijenama. Za one među vama koje nisu ljubiteljice alkoholnih pića, iskopale smo link na povoljan božićni provod u tuheljskim toplicama. ---> bit.ly/2grOH3f

Više informacija, kao i popis nominiranih objavljujemo uskoro!

LINK NA EVENT: www.facebook.com/events/1835496183362678/

Zbeletron: Lez Of The Year 2016

Za cijeli članak i komentare trebaš se prijaviti. Nemaš račun? Registriraj se.