Ekipa

:):D:o;):(:Po:):aneurizma::angel::bye::cool::cut::lol::lukavi::nezna::roll::wow::yes::^^::2c::abd::alexis::angelbad::aparatic::arap::assimilate:
:astral::athe::auto::avion::baby::backstab::bagonhead::balerina::barfy::bear::bedfuck::beer::beljise::bicikl::biggrin::bih::bite::bless::blindfold:
iluzionist54
iluzionist54
u Ekipa

Brošura “Autanje u obitelji”

via TransAid

Pred tobom se nalazi brošura "Autanje u obitelji". Brošura je namijenjena trans, inter i rodno varijantnim osobama, no sadržaj je u potpunosti primjenjiv i na druge identitete – on je napisan i za lezbijke, gejeve, biseksualne i queer osobe.

Nadolazeći blagdani vrijeme je koje nastojimo provesti s ljudima koji su nam bliski. Neki_e ih provode s prijateljima, neki_e s partnerima_icama, a neki_e od nas koriste ovu priliku za posjetiti obitelji.

Često se upravo u ovom periodu godine javljaju brojna pitanja povezana s autanjem i obitelji. Kome, kada, na koji način i što reći? Koje reakcije očekivati? Kada je pravi trenutak za autati se? Autati se uopće ili ne? Sve su ovo pitanja koja ovaj period za brojne LGBTIQ osobe čine izrazito stresnim.

Kako bismo što spremnije, temeljitije i susretljivije odgovorili_e na brojna pitanja o autanju u obitelji, odlučili_e smo izraditi brošuru samopomoći za koju se nadamo da će pomoći pri traženju odgovora na najčešća pitanja, ali i pronalaženju podrške te savjeta za autanje.

Kroz program TRANSavjetovanja udruge Trans Aid pružamo psihološku podršku i savjetovanje trans, inter, rodno varijantnim te LGBQ osobama. U zadnje vrijeme pratimo porast online upita, ali i na individualnom i grupnom savjetovanju porast otvaranja tema povezanih upravo za autanjem u obitelji. Osobe u potrazi za psihološkom podrškom mogu nam se javiti e-mailom na transavjetovanje@transaid.hr ili nas potražiti na facebook stranicama:
www.facebook.com/transavjetovanje/
www.facebook.com/TransAidCroatia/

Brošura “Autanje u obitelji”

Za cijeli članak i komentare trebaš se prijaviti. Nemaš račun? Registriraj se.