Transvestit Adnan prošetao Koprivnicom

Komentari članaka sa Gay.hr magazina

Novi postPostao/la postcard dana 02.08.2010. 08:02

> Link na članak

Mislim da bi bilo primjereno izraziti neodobravanje spram jednog ovako transfobnog clanka, a ne da ga se samo objavi bez ikakvog komentara!
postcard

Novi postPostao/la ender dana 02.08.2010. 08:23

kaj je transfobno?
ender
SpeakerForTheDead

Novi postPostao/la sophie dana 02.08.2010. 08:38

Pa recimo što govore o 'njemu' dok ona za sebe stalno govori u ženskom rodu. I nije mi jasno zašto članak govori o transvestitu, ako se ova osoba osjeća kao žena u muškom tijelu, dakle kao transeksualna osoba. Ali vidi se u članku više neznanje nego zlonamjernost...mislim... :nezna:
sophie

Novi postPostao/la fleo dana 02.08.2010. 08:53

What sophie said; a i malo me bocka to 'silovanje me pretvorilo u transrodnu osobu' tumačenje :unsure:

Dunno, tekst jednostavno ima jedan ružan podsmješljivi undertone :peace: Hi hi, gle freaka :duh:
fleo
body techno

Novi postPostao/la ender dana 02.08.2010. 14:50

nemres ocekivat od svakog da zna sve o svemu. ne znam . nekako brijem da osoba koja je pisala tekst nema nista protiv osove o kojoj je pisan tekst. :nezna:
ender
SpeakerForTheDead

Novi postPostao/la sophie dana 02.08.2010. 14:57

Moguće. Ipak, od novinara očekuješ da zna o čemu piše.
sophie

Novi postPostao/la ender dana 02.08.2010. 15:07

pa i ne bas. novinar nije nuzno strucnjak za odredjeno podrucje....

kaj bi sad novinar koji radi razgovor sa recimo novim dobitnikom nobela za fiziku i sam biti doktor fizike?
ender
SpeakerForTheDead

Novi postPostao/la kaktus dana 02.08.2010. 15:41

slažem se s enderom. zapravo, mislim da uopće ne moramo očekivati nikakvu stručnost, kao niti natruhe zdravog razuma, a kamo li pristojnosti ili bon tona od novinara. hell, ja od novinara ne očekujem niti da su pismeni. uvijek se zato i začudim kad kupim novine pa vidim unutra slova. jer stalno nekako mislim da ću naletit na crteže svoje susjede Maše, koja ima tri godine i veliku mašnu, i savršeno je logično, očekivano i normalno da ona odradi intervju sa fucking Charlesom K. Kao. a ne netko tko actually zna šta je to optičko vlakno. đizs! :gothwithachainsaw:
kaktus
gruss gott

Novi postPostao/la Malchik dana 02.08.2010. 15:50

Ja se samo veselim danu kada ovakve stvari neće biti vijest. :unsure:
Malchik
Supergirl