Gay to str8

Komentari članaka sa Gay.hr magazina

Novi postPostao/la Defensor dana 26.01.2010. 23:59

>Link na članak

Mislim, da prije ili kasnije, svaki gay završi u ovakvim promišljanjima! :cut: pitanje je samo hoče li uspjeti! :nezna:
Defensor

Novi postPostao/la Defensor dana 27.01.2010. 01:14

Empire je napisao/la:Osobno pak nisam imao takvih problema kao taj jadnik iz teksta.

sve u svoje vrijeme! :eyebrow:
Defensor

Novi postPostao/la All2much dana 27.01.2010. 05:35

Engleski homofob godine. What else?
All2much
*cuddlewhore*dramaqueen*

Novi postPostao/la kaktus dana 27.01.2010. 11:26

ovaj čovjek daje nadu desecima tisuća hrvatskih kvadrata <3
kaktus
gruss gott

Novi postPostao/la Hillowa dana 27.01.2010. 11:36

jedan od onih sretnika koji je moderniziran odgovarajućom opremom :sigh:
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
Hillowa

Novi postPostao/la marrio dana 27.01.2010. 11:41

Ovo prije liči na potiskivanje izvlačenjem neobičnih analogija. Kakve veze ima seksualnost s podrigivanjem? Ali ako ga djelomično privlače žene, to je to. Muško-ženske karakteristike su raspoređene u različitim omjerima u svakoj osobi, od onih najfiksnijih, tjelesno-motoričko-metaboličkih, do ponašanja u raznoraznim nijansama i psiholoških, kulturnih, naučenih i razvijenih značajki i navika, prema idiopreferencijama, koje sa spolom u biti nemaju veze (npr. suknja ili hlače).
marrio

Novi postPostao/la VSPER dana 27.01.2010. 11:47

kaktus je napisao/la:ovaj čovjek daje nadu desecima tisuća hrvatskih kvadrata <3

i sramotu onima koji su queer and proud :blindfold:

sigurno će se sa strane jebuckat s muškima tolko o fag to closeted fag
VSPER

Novi postPostao/la barel dana 27.01.2010. 11:56

ja sve manje imam zivaca za homofobne izjave i postupke pojedinih ljudi,religijskih ustanova, drustvenih skupina..itd itd...

o.t.:de zacepi bolje ce ti biti u zivotu i ne otvaraj usta osim ako nemas namjeru nekome popusiti...
barel
the line begins to blur..

Novi postPostao/la enzoo dana 28.01.2010. 13:56

Još jedan primjer kako glupost doista nema veze sa seksualnom orijentacijom. :blindfold:

Baš me zanima di je njegovoj budućoj pamet?!
enzoo

Novi postPostao/la stipko dana 31.01.2010. 22:16

nije naša pravoga :raspa:
stipko
gdje sunce sja

Novi postPostao/la elodie dana 04.02.2010. 21:23

Koliko ja znam seksualna orijentacija nije stvar izbora,ne možeš samo tako odlučiti "postati gay" ili "postati straight".Glupost.Ne znam je li riječ o autohomofobiji ili nečem drugom,ali očito tip nije sav svoj. Ako tako silno želi dijete,postoji tisuću i jedan bolji način od ovoga.

btw
"...uživa u svakoj sekundi provedenom sa ženama, za koje je zaboravio kako su zabavne i zanimljive, a “ponekad i lijepe”."
LOL :nezna:
elodie

Novi postPostao/la tenebra dana 04.02.2010. 21:38

članak mi je izazvao mučninu u želudcu
so fakin disgusting :blindfold:
idijot.
tenebra
digging for the truth

Novi postPostao/la Deksman2 dana 07.02.2010. 18:38

Veoma los izbor rijeci po citavom tekstu.

I sam napominje kako se oduvijek propitkivao po pitanju vlastite seksualnosti, te da unatoc tome sto zeli zenu i djecu, muskarci ga nisu prestali privlaciti.

Postoji mogucnost da ga je previse 'dotuklo' kategoriziranje, te da su ga oduvijek privlacila oba spola, a ici 'hetero cestom' mu je lakse zasnovati obitelj, a isto tako tko zna ... mozda su mu zene sada postale privlacnije nakon duzeg perioda sa muskarcima.
Nista novog.

Ukratko, clanak se mogao napisati 10x bolje ... problem je u tome sto ce u ovakom obliku dati poticaja ljudima da i dalje stizu do krivih zakljucaka.
Deksman2

Novi postPostao/la Dinamico dana 16.02.2010. 18:16

mozda bi mu netko trebao reci da je biseksualan i da je to okay :D
Dinamico

Novi postPostao/la karlozg dana 16.02.2010. 19:46

Eh, otkrio da je str8 nakon 20 godina? Mnogi kasno otkriju svoju seksualnost, upoznao sam nekoliko, ali ovo još nisam čuo.

Ili je skužio da se gay dečki ne mogu vezati, naravno, kao i mnogi str8 sa ženama, samo što je kod nas mnogo teže naći nekoga s kime bi podijelio cijeli svoj život. Upoznao sam mnogo gay ljudi, ali znam samo 1 slučaj u Hrvatskoj koji je išao do kraja.
Po njegovoj priči mogu razumijeti da je razočaran, ali da se još misli o svojoj sex. orijentaciji je čudno.
karlozg

Novi postPostao/la thebestboy19 dana 16.02.2010. 22:57

meni frend ima 18 godina a gay je odkad zna za sebe i isto tako svi znaju za njega odkad je bio mali... imao je i brdo deckiju, i odkad se prosle godine preselio u Njemacku, prije par dana smo se culi i kaze da je sada str8 i da je razlog tome sto su mu decki vec dosadili svi traze samo sex i slicne gluposti a malo je onih pametnih tako, koliko sam primjetio vise uopce ne trazi decke.... Koliko ga znam, ja bi rekao da je istina... zasto ne!?
thebestboy19

Novi postPostao/la Brazen dana 16.02.2010. 23:36

Homoseksualci su manjina, a manjine ne mogu imati dominantan utjecaj

Laž. Just Wait.

Brazen