Noćni život

:):D:o;):(:Po:):aneurizma::angel::bye::cool::cut::lol::lukavi::nezna::roll::wow::yes::^^::2c::abd::alexis::angelbad::aparatic::arap::assimilate:
:astral::athe::auto::avion::baby::backstab::bagonhead::balerina::barfy::bear::bedfuck::beer::beljise::bicikl::biggrin::bih::bite::bless::blindfold:
HaruHaru
HaruHaru
u Noćni život

Ultimate Asian Party

28.06.2013.
  AKC Attack, Zagreb

event: www.facebook.com/events/388673961241769/

Klub Attack domaćin je partija kakvog nikada niste posjetili! Radi se o spoju tri, klubovima već poznatih, DJ kolektiva koji donose razne aspekte moderne istočnoazijske vibre.

CHICATS, ASIAN EXPLOSION i KAMIKAZE NOISE odlučili su se udružiti za najluđi pozdrav sezoni kojeg ste vidjeli i kakvog ste oduvijek čekali!

Chicats će zavrtjeti, na dance flooru već isprobane, K-pop hitove, šarena ekipa iz Asian Explosion počastit će vas J-pop i C-pop hitovima (i još ponekim iznenađenjem iz ostatka Istočne Azije), a Kamikaze Noise dofuravaju ponajbolji, plesni J-rock.

Dakle, ako ste ljubitelj istočnoazijske glazbe ili ste samo znatiželjnik koji je voljan na jednu noć bojkotirati engleski i ubit se od čage, Ultimate Asian party je tulum na koji želite doći. Zatvorimo sezonu u stilu! See ya!

P.S. Wall je, kao i uvijek, otvoren za želje!:D Samo vas molimo da probate sve staviti u jedan ili dva posta da bude preglednije, hvala! :)

INFO:
UPAD: 15 kn
22:00 - 04:00

Chicats: www.facebook.com/chicats.chicats

Asian Explosion:
www.facebook.com/asianexplosioncro
www.facebook.com/azijska.eksplozija (befriend us)

Kamikaze Noise: www.facebook.com/kamikaze.noise


Ultimate Asian Party

Za cijeli članak i komentare trebaš se prijaviti. Nemaš račun? Registriraj se.